Rendezvényhelyszín, épülethasznosítás

A Debreceni Egyetem Szolnok Campusának 2008 decemberében átadott főépületével nemcsak az intézmény infrastruktúrája gyarapodott egy minden igényt kielégítő oktatási épülettel, hanem a régióban egy fehér folt is színesedett egy új konferenciaközponttal.

A technikailag jól felszerelt épületben a 460 fős (5 darab szinkrontolmács fülkével rendelkező) nagy előadó mellett két kisebb – egyenként 160 főt befogadó – előadóterem és további 30 kisterem található. A tantermek technikailag teljesen felszereltek, igény esetén a wifi szolgáltatás megoldott. Az oktatási szünetek alkalmat adnak akár több napos konferenciák, találkozók, céges bemutatók szervezéséhez. 

A 650 m2-es aula lehetőséget biztosít kulturális programok, estélyek, családi- vagy vállalati vacsorák lebonyolításához, a 300 m2-es emeleti galéria pedig alkalmas konferenciákhoz kötődő kiállítások, illetve időszakos képzőművészeti- vagy ismeretterjesztő kiállítások rendezéséhez.

Az éttermi szolgáltatásról – igény esetén – a főépületben található Campus étterem gondoskodik. Az ide érkezők a Campus épületéhez tartozó 200 férőhelyes parkolót vehetik igénybe.

Kapcsolat

Farkasné Gábor Katalin üzemeltetési irodavezető

Legutóbbi frissítés: 2023. 04. 14. 08:47