Köszöntő

Tisztelt Látogatónk!

Szeretettel köszöntöm a Debreceni Egyetem Szolnok Campusának weboldalán!

Köszönöm, hogy érdeklődésével megtisztelte honlapunkat. A város egyik intézményének megbízott vezetőjeként invitálom, látogasson el Szolnokra, ismerje meg ezt a kellemes nyugodt és békés várost. Meggyőződésem, hogy az egyetemi campus és a város együttesen kellemes benyomást fog Önre gyakorolni.

A Debreceni Egyetem Szolnok Campusa a Neumann János Egyetem Gazdálkodási Karának Debreceni Egyetembe történő beolvadása révén jött létre, a Debreceni Egyetem új campusaként. Célunk, hogy tovább vigyük a 46 éves szolnoki felsőoktatás hagyományait és folyamatosan fejlesszük azt.

Mindenki szeretne több lenni az átlagosnál! Mindenkiben meg van a vágy az ismeretlen megismerésére, legyen az egyszerű kíváncsiság, komolyabb érdeklődés vagy tudatos tanulás. A Debreceni Egyetem, valamint a Szolnok Campus ez utóbbiban tud segíteni és hozzájárulni egy olyan képzettség megszerzéséhez, amely felsőoktatási szakképzési-, alap- és mester szakokon ad versenyképes és gyakorlatorientált tudást, mindezt Szolnokon – a legélhetőbb magyar városban, a Tiszaliget gyönyörű környezetében, modern épületben és olyan hallgatói- oktatói közösségben, ahol ismerjük egymást, ahol figyelünk egymásra!

Campusunkban 2019 óta a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara folytat oktatási tevékenységet felsőoktatási szakképzési-, alap- és mester szakokon. Nagy örömünkre szolgál, hogy a szolnoki képzési kínálat egyre bővül, 2021 szeptemberétől az Egészségtudományi Kar alap- és mesterképzései is indultak intézményünkben.

A Debreceni Egyetem Szolnok Campusa kellemes természeti környezetben, modern infrastruktúrával, tartalmas képzéssel, kutatási és szolgáltatási portfólióval szeretettel várja Önt hallgatóként, képzési-kutatási partnerként illetve a tevékenységünk iránt érdeklődőként!

 

Dr. Szabó Attila
campusigazgató

Legutóbbi frissítés: 2024. 01. 23. 08:47