DExpo Szolnok

-
A Debreceni Egyetem egy napra Szolnokra költözik

DExpo plakátA felvételi döntés előtt álló középiskolások számára a Debreceni Egyetem 2024. január 17-én a Szolnok Campusán is megrendezi nyílt napját a DExpo-t. A Debreceni Egyetem 18 éve indította útjára központi beiskolázási rendezvényét, a DExpo-t, melyen a pályaválasztás előtt álló diákok, szüleik és pedagógusok számára nyílt nap keretében mutatja be képzési kínálatát, valamint mindazokat a lehetőségeket, amelyek a Debreceni Egyetemre felvételiző tanulókra várnak.

A rendezvényen bemutatkozik Egyetemünk mind a 13 kara, valamint az oktatáshoz kapcsolódó legfontosabb szolgáltatási, szervezeti egységek. A Debreceni Egyetem valamennyi 2024. szeptemberében induló képzéséről kaphatnak hasznos információkat a rendezvényünkre kilátogatók egyrészt a karok, szervezeti egységek standjainál, másrészt a nagy előadóinkban tartandó 30 perces kari prezentációk, bemutatkozások alapján.

Várjuk Önöket 2024. január 17-én, szerdán 9-14 óra között a Debreceni Egyetem Szolnok Campus Tiszaligeti Főépületében!

Jöjjenek el Szolnokra, ismerjék meg Egyetemünk képzési palettáját, ismerjék meg, hogy mit jelent a Debreceni Egyetem hallgatójának lenni!

Legutóbbi frissítés: 2024. 01. 04. 15:07