DExpo Szolnok

2023, január 26 - 09:00 - 14:00
A Debreceni Egyetem egy napra Szolnokra költözik

A felvételi döntés előtt álló középiskolások számára a Debreceni Egyetem első alkalommal 2023. január 26-án a Szolnok Campusán is megrendezi nyílt napját a DExpo-t. A Debreceni Egyetem 17 éve indította útjára központi beiskolázási rendezvényét, a DExpo-t, melyen a pályaválasztás előtt álló diákok, szüleik és pedagógusok számára nyílt nap keretében mutatja be képzési kínálatát, valamint mindazokat a lehetőségeket, amelyek a Debreceni Egyetemre felvételiző tanulókra várnak.

A rendezvényen bemutatkozik Egyetemünk mind a 13 kara, valamint az oktatáshoz kapcsolódó legfontosabb szolgáltatási, szervezeti egységek. A Debreceni Egyetem valamennyi 2023. szeptemberében induló képzéséről kaphatnak hasznos információkat a rendezvényünkre kilátogatók egyrészt a karok, szervezeti egységek standjainál, másrészt a nagy előadóinkban tartandó 30 perces kari prezentációk, bemutatkozások alapján.

Az Egyetemünk nyújtotta lehetőségeket és az egyetemi évekhez szükséges legfontosabb információkat az alábbi linken elérhető kiadványban ismerhetik meg az érdeklődők: https://mad-hatter.it.unideb.hu/portal/displayDocument/id/3854035. Böngésszék, olvassák el a kiadványt, majd jöjjenek el a szolnoki DExpo-ra és tegyék fel kérdéseiket az egyetemi polgárainknak.

Várjuk Önöket 2023. január 26-án, csütörtökön 9-14 óra között a Debreceni Egyetem Szolnok Campus Tiszaligeti Főépületében!

Jöjjenek el Szolnokra, ismerjék meg Egyetemünk képzési palettáját, ismerjék meg, hogy mit jelent a Debreceni Egyetem hallgatójának lenni!

A rendezvénnyel kapcsolatos valamennyi információ az ingyenesen letölthető UD Studyversity applikáción elérhető: https://mad-hatter.it.unideb.hu/promo/studyversity/.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.